Меню
Количка

Esperanza

Products by Esperanza

Марка: TITANUM Прод. код: TA102
Тънъка, изработена от висококачествена пластмаса, модерена и стилна подложка за охлаждане на лаптоп. Два вградени изключително тихи и ефективни вентилатора за охлаждане. Те премахват топлината отдолу на преносимия компютър, охлаждат го и намаляват работната температура на компонентите, което га..
Марка: TITANUM Прод. код: TK108
Комфортен, приятен на допир, последно поколение безжичен комплект, състоящ се от клавиатура и мишка. Елегантният, но модерен дизайн на комплекта го прави перфектно съчетание на бюрото с други аксесоари. Буквите и символите са отпечатани на клавиатурата в най-новата UV технология и са покрити със спе..
Марка: TITANUM Прод. код: EP101
Висококачествени високоговорители за лаптопи и настолни компютри.Работи с всички компютри с изход за високоговорители (3,5mm аудио-жак), CD плейъри, MP3, MP4 плейъри, Walkmans, видео игри и др...
Марка: TITANUM Прод. код: TH109K
Слушалки за аудио плейъри, MP3 / MP4 плейъри, компютри и други устройства със стандартен аудио изход.Дължина на кабела 1,2 м..
Марка: TITANUM Прод. код: TK101
Удобна, приятна на допир, висококачествена USB клавиатура. Елегантния дизайн го прави перфектен да бъде съчетан с друг аксесоар на бюрото ви. Ергономичен дизайн и много добри клавиши за гъвкавост, за да се предотврати умората на ръцете, докато пишете. Буквите и символите са отпечатани в най-новата U..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)