Меню
Количка

EDIFIER R1280T Brown

EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
EDIFIER R1280T Brown
  • Наличност: Изчерпан
  • Марка: EDIFIER
  • Прод. код: R1280T/BR
Технология, Стил, Практични, Можете да имате всичко!

Универсално захранване (100-240V)
Двойни RCA входове за свързване към множество аудио източници
Безжично дистанционно управление за регулиране силата на звука и заглушаванеНадеждна работа

R1280T високоговорители съчетават ретро външен вид с модерно усещане за качество на звука. Ако търсите достъпни и универсални високоговорители с безкомпромисен звук, то тогава R1280T е вашата аудио система. Отличаваща се с 4" бас, калибриран разширен бас рефлексен порт, тази система осигурява здрави, богати басови звуци, пълни с присъствие и дълбочина. Точната звуково възпроизвеждане и производителността на R1280T са всяка мечта на аудиофилите. Повечето клиенти на Edifier използват нашите високоговорители R1280T, за да свържат своите грамофони за най-добро аудио изживяване. Насладете се на класическия винил, докато се наслаждавате на напредъка на съвременните аудио технологии.


Прецизен контрол

Персонализирайте изживяването си при слушане с басите, високите и силата на звука с активната 2.0 система високоговорители. Качественият звук, произведен от тези високоговорители, предоставя прецизен "БУМ" средночестотен звук, който ужасява всеки рецензент. Включено е компактно по размер удобно дистанционно управление. Можете да регулирате силата на звука и да заглушавате, когато е необходимо, без да се налага да ходите до високоговорителите. Мощност и съвършенство на една ръка разстояние. Edifier R1280T се предлага с вграден контрол за звука отстрани на активния високоговорител. В зависимост от предпочитанията можете да направите микро корекции на високите и ниските честоти от -6 до +6 db. Цифровият контрол на силата на звука се настройва автоматично на комфортно ниво при всяко включване на високоговорителите.
 
Двоен RCA вход

R1280T ви позволяват да се свързвате с множество аудио устройства, използвайки двойните RCA входове. Като погледнете задния панел, лесно можете да разберете, че един от тях е пасивен високоговорител, а другият е активен високоговорител. Активният високоговорител има два входа, разположени на гърба. Тези входове са идеални за RCA към RCA или RCA към AUX връзки. Свържете ги с компютър, лаптоп, таблет, телефон или плейър. Високоговорителите са свързани помежду си чрез обикновен кабел за високоговорители. Разнообразието от включени кабели гарантира, че нашите клиенти се наслаждават на музиката от повечето си устройства веднага от кутията.


Спецификации:
TOTAL POWER OUTPUT: 21W x 2
SNR: ≥85dBA
INPUT SENSITIVITY: 750mV ± 50mV
DISTORTION: ≤0.05%
SUBWOOFER / BASS UNIT: 4 inch (106mm), 6Ω
TWEETER UNIT: Φ13mm silk domed tweeter, 4Ω
WEIGHT: 4.9Kg Net | 5.65Kg Gross
DIMENSION: 5.75in x 9.5in x 7in (WxHxD) 
Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Тип Информация за файла
Сертификат R1280T.pdf 2.24MB