Меню
Количка

Edifier TWS1 Pink

Ново поколение безжично аудио

До 32 часа възпроизвеждане с калъф за зареждане
IPX5 защита от пръски вода и пот
Bluetooth v5.0 aptX за силна връзка с по-ниска латентност
До 10 м (30 фута) разстояние за свързване (със стени)
Нископрофилен, ергономичен дизайн в ухото със сензорни контроли
cVc намаляване на шума за кристално чисто обажданеПодобрено преживяване с Bluetooth 5.0 aptX
Технологията Bluetooth 5.0 aptX помага за намаляване на латентността и подобряване на стабилността на безжичната връзка за по-безпроблемна аудио и видео синхронизация.


Комфортно прилягане за по-дълго удоволствие
Създадени, за да бъдат удобни за всички форми на ушите, включените накрайници за уши се предлагат в различни размери и предлагат здраво прилягане за всеки. 8-милиметровите неодимови драйвери произвеждат естествени високи и дълбоки баси за фантастично изживяване при слушане.

Удобен IPX5 устойчив на пръски дизайн с контроли на ухото
Уморихте ли се да изглеждате като чудовището Франкенщайн, когато носите истински безжични слушалки? Компактният дизайн на нашите слушалки TrueWireless (™) им позволява да се съчетават безпроблемно с всякакви дрехи, като същевременно остават фини. Многобройните включени накрайници за уши предлагат многобройни опции за осигуряване на плътно прилепване, докато защитената от пръски обвивка IPX5 ги предпазва от пот и дъжд, така че можете да слушате без притеснение и да се съсредоточите върху насладата от музиката. Сензорните контроли на всяка слушалка осигуряват лесен достъп до различни функции, без да се налага да изваждате телефона си. Това ви позволява да сменяте песни или поставите на пауза възпроизвеждането на звук и дори да отговаряте на повиквания - всичко това с едно докосване на пръста.

Подобрен микрофон за ясни разговори със свободни ръце
Комуникацията е нещо повече от просто предаване на гласа ви. Искате да предадете нюанс и емоция. С намаляването на шума в околната среда от cVc най-накрая можете да получите яснотата на микрофона, от която се нуждаете, за да се изразите ясно.

Калъф за зареждане с магнит, с автоматично свързване и изключване
Слушалките се захващат лесно за зареждане и съхранение благодарение на магнитния дизайн на кутията. Можете дори да го обърнете с главата надолу и те ще останат в безопасност, така че никога няма да се притеснявате, че ще паднат на оживена улица или в автобуса. Слушалките ще се изключат при зареждане и автоматично ще се свържат отново с последното свързано устройство, след като приключи зареждането и ги извадите от калъфа. Това означава, че можете да прекарвате по-малко време в бъркотия с вашите устройства и повече време в наслада на любимите си песни.


Налични са няколко цвята
Изберете от 5 различни цвята, за да отговарят на вашия стил. Гамата от цветове, които имаме са бяло, черно, розово, зелено, синьо.


Спецификации:
BLUETOOTH VERSION: 5.0
BLUETOOTH PROFILE: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
PLAYTIME: 8 hours
EFFECTIVE DISTANCE: 10m
CHARGING TIME: 1.5 hours
INPUT: DC 5.0V 60mA (earbuds) & DC5.0V 500 mA (charging case)
IMPEDANCE: 16 ohms

Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Тип Информация за файла
Сертификат TWS1.pdf 1.12MB