Меню
Количка

Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black

Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
Edifier Безжични слушалки NeoBuds Pro Black
 • Наличност: В наличност
 • Марка: EDIFIER
 • Прод. код: NeoBuds ProB

- Безжични стерео слушалки с активно шумопотискане

- Hi-Res Audio TWS слушалки с LDAC и LHDC осигуряват звук с висока разделителна способност

- Драйвер за балансирана арматура на Knowles + динамичен драйвер + електронна кросоувър технология за естествен и балансиран звук

- Хибридната ANC технология намалява шума с до 42 dB

- Шумопотискането с три микрофона осигурява ясни телефонни разговори 6+18 часа непрекъснато възпроизвеждане

- Бързо зареждане от десет минути за един час слушане

- Поддържа се режим на игра с ниска латентност 80ms IP54 устойчивост на прах и вода за сценарии на открито

- Различни размери накрайници за уши за вашия комфорт и здраве

- Персонализирайте изживяването си с ПРИЛОЖЕНИЕТО EDIFIER CONNECT

Почувствайте музиката такава, каквато е

NeoBuds Pro са първите True Wireless Stereo слушалки, получили сертификат за Hi-Res Audio. Експертно настроен от нашия акустичен екип от световна класа, за да доставя професионален студийен звук, NeoBuds Pro достига честотна характеристика от 40 KHz, за да изпълнява екстремно качество на звука, както никое друго устройство за поставяне в ухото не е правело досега.   

Уникален акустичен дизайн

Ние използваме иновативната цифрова технология Active Crossover, за да обработваме звука чрез би-усилване с активен кросоувър, базиран на DSP – специално проектиран динамичен драйвер улавя изключително дълбок бас, докато балансираната арматура на Knowles постига чисти високи тонове, за да ви изпълни с акустично изживяване което граничи със съвършенството.   


Активно потискане на шума до 42 dB

За да ви донесе най-доброто аудио изживяване, NeoBuds Pro с интелигентни алгоритми за активно шумопотискане (ANC), които премахват шума от околната среда до 42 dB, докато стандартните слушалки достигат само до 30 dB. Изберете от висок/удобен режим, за да регулирате предпочитанията си за ANC и се пригответе да чуете музиката си докрай.   

Превъзходно качество на разговорите

С общо шест вградени микрофона, по три на слушалка, NeoBuds Pro използва четири микрофона, за да насочва гласа ви, когато сте по телефона, като го филтрира от околния шум. Двата допълнителни микрофона са специално проектирани да потискат шума от вятъра, като добавят допълнителен слой с кристално чисто качество към разговорите, които имат най-голямо значение.   

Персонализиран контрол на приложението и EQ

Свържете, взаимодействайте и актуализирайте своя NeoBuds Pro с нашето приложение Edifier и получете пълен контрол върху аудиопроизводството си на една ръка разстояние. Изберете от четири режима на звук: High/Low ANC, Ambient Sound и Standard или коригирайте предпочитанията си за слушане, като персонализирате EQ и други параметри.   

До 24 часа време за възпроизвеждане

С уникална безжична технология, NeoBuds Pro осигурява до 24 часа непрекъснато възпроизвеждане на любимата ви музика. NeoBuds Pro са вашите ежедневни, целодневни спътници за уши.

Ултра-реактивно игрово изживяване

Когато става въпрос за игри и забавление, реактивността е ключът! С нашия игров режим латентността, с която се похвали NeoBuds Pro, е намалена до едва 80 мс, така че можете да чувате това, което виждате, толкова бързо, колкото реалното нещо.   


LHDC и LDAC

NeoBuds Pro поддържа LHDC и LDAC аудио декодиране, със скорост на декодиране до 900 Kbps. Той предоставя напълно обогатени детайли и точно възпроизвеждане на музика. *Моля, уверете се, че вашият мобилен телефон поддържа LHDC, за да се наслаждавате на висококачествена музика.   


Устойчивост на прах и вода с IP54

С IP54 устойчивост на прах и вода, NeoBuds Pro може да се използва, без да се притеснявате за потта при тренировка и дъжда.   


Защитени от микроби накрайници за уши

С накрайниците за уши, специално проектирани за предотвратяване на бактериален растеж, причинен от ежедневното износване, NeoBuds Pro може да поддържа степен на хигиена до 99,8%, като гарантира здравето на ушите ви, независимо колко често използвате NeoBuds Pro.   

Ергономичен като никой друг

Със свръхсигурно прилягане и лек, функционален дизайн, нашите слушалки правят слушането с висока разделителна способност напълно удобно изживяване по всяко време през деня. NeoBuds Pro ще пасне безупречно на вашия начин на живот, за да ви позволи да правите всичко, което обичате в най-голяма степен.   


В кутията: Слушалки x 1 чифт, калъф за зареждане x 1, накрайници за уши x 7 чифта, чанта за съхранение x 1, кабел за зареждане x 1, ръководство за потребителя x 1

 • Bluetooth версия V5.0
 • Аудио кодеци LDAC, LHDC, SBC
 • Шофьорска единица балансиран драйвер за арматура + динамичен драйвер
 • Време за възпроизвеждане: ANC включен: около 5 часа (наушници) + 15 часа (калъф за зареждане) ANC изключен: около 6 часа (наушници) + 18 часа (калъф за зареждане)
 • Време за зареждане около 1 час (наушници)/ около 1 час (калъф за зареждане)
 • Капацитет на батерията 40mAh (наушници)/ 500mAh (куфар за зареждане)
 • Честотна характеристика 20Hz-40kHz
 • Чувствителност 92±3dB SPL (A)
 • Импеданс 24Ω
 • Порт за зареждане USB Type-C


Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Тип Информация за файла
Сертификат Neo buds Pro.pdf 1.07MB
Ръководство Neo Buds Pro.pdf 737.53KB